Editorial Nordidactica 2022:1: Religionsfagdidaktikken i rivende udvikling – redaktionelt forord til fire udgivelser - Eskelund Knudsen, Heidi; Christensen, Anders Stig (Nordidactica. Journal of Humanities and Social Science Education, 2022)
Editorial Nordidactica 2022:1