Kommentarer till Arne Helldén: ''Arbetet i den demokratiska utopin'' - Dannefjord, Per (Arbetsmarknad & Arbetsliv, 2022)
I nummer 2, 1996 av "Arbetsmarknad & Arbetsliv" diskuterade Arne Helldén sambandet mellan demokrati och hur arbetet värderas i samhället. Per Dannefjord anför i denna kommentar vissa invändningar mot Helldén argumentation.