Några kommentarer till Althin-Behrenz effektivitetsanalys av arbetsförmedlingskontor - Sjöstrand, Karl-Martin (Arbetsmarknad & Arbetsliv, 2022)
I nummer 3, 1996 av Arbetsmarknad & Arbetsliv redovisade Rikard Althin och Lars Behrenz den första undersökningen där produktionsfrontanalys använts för att mäta effektiviteten på svenska arbetsförmedlingskontor. De fann stora skillnader i effektivitet. Karl-Martin Sjöstrand har inte funnit deras undersökning helt invändningsfri.