Kortare lärotider och ett nytt lärandesystem: Hur nya organisationsformer och informationsteknik påverkat lärandet i arbetslivet - Lundgren, Kurt (Arbetsmarknad & Arbetsliv, 2022)
Hur har de senaste årens tekniska utveckling och arbetsorganisatoriska förändringar påverkat betingelserna för lärande i arbetslivet? Dessa frågor diskuteras i denna artikel med utgångspunkt från hur lärotiderna förändrats i svenskt arbetsliv under 1990-talet.