lndustrial Relations, kunskapssamhället och forskningen - Några kommentarer till Nils Elvanders artiklar om IR-fåltets utveckling - Bruun, Niklas (Arbetsmarknad & Arbetsliv, 2022)
I det förra numret av Arbetsmarknad & Arbetsliv (årg 6, nr 3) avslutade Nils Elvander en artikelserie om utvecklingen av lndustrial Relations i Sverige och internationellt. I den sista artikeln diskuterade han IR-områdets framtid och olika utvecklingsmöjligheter samt efterlyste samtidigt en debatt. Niklas Bruun utvecklar här några synpunkter.