Industrial Relations på svenska - Några kommentarer till Nils Elvanders artiklar om IR-fåltets utveckling - Gonäs, Lena (Arbetsmarknad & Arbetsliv, 2022)
Hur skall lndustrial Relations definieras och hur har området utvecklats och organiserats i Sverige? Vad betyder mångvetenskapligheten och kopplingen till den praktiska verksamheten? Och hur skall forskning, tillämpning och utbildning samordnas i framtiden? Detta är några av frågorna som tas upp i följande kommenterande beskrivning och diskussion.