Profesjonalisering av førskolelæreryrket? - Smeby, Jens-Christian (Arbetsmarknad & Arbetsliv, 2018)
Er førskolelærerutdanningen først og fremst en sertifisering som gir adgang til bestemte stillinger i barnehagen eller gir den også profesjonell kompetanse som har betydning for arbeidsdelingen mellom førskolelærere og assistenter og deres opplevelse av mestring av yrket?