Gemensam kunskapsbildning för regional tillväxt - Brulin, Göran; Sjöberg, Karin; Svensson, Lennart (Arbetsmarknad & Arbetsliv, 2018)
Ambitionerna i regionalpolitiken är högt ställda. Hela Sverige ska leva! Runt om i vårt avlånga land ska tillväxt och hållbar utveckling skapas bland annat med hjälp av regionala tillväxtprogram och EU:s strukturfonder. Men går det att skapa tillväxt med hjälp av offentligt finansierade utvecklingsprojekt? Kan hållbar utveckling skapas genom ett antal tusen projekt och program som styrs av regionala aktörer och hur kan man säkerställa kvaliteten i utvecklingsarbetet?